Wisselingen Bestuur BV In d'n Hof

Beste buurtbewoners,
 
Afgelopen zaterdag heeft het bestuur van Buurtvereniging In d'n Hof de zomer afgesloten met een borrel bij De Notaris. 
Een avond waarin werd teruggekeken op anderhalf jaar coronagedoe, maar ook waarbij gesproken is over de mooie activiteiten die op de agenda staan.
Verder hebben we afscheid genomen van Bastiaan als bestuurslid namens de volwassenencommissie, waarbij Gerrit (uiterst rechts) zijn plekje binnen het bestuur heeft ingenomen. Daarnaast hebben we Remco (uiterst links) geïntroduceerd als nieuw bestuurslid namens de werkgroep speeltuinonderhoud. Bastiaan, dank voor je inzet en de anderen welkom bij de club!
 
Tijdens de avond zijn we ook dieper ingegaan op de rol die de buurtvereniging en ook het bestuur heeft binnen de wijk. We zijn 9 jaar terug gestart om meer als buurt samen op te trekken en de leefbaarheid en het plezier in de wijk te vergroten. 
Dit doen we al jaren met passie en zullen we ook blijven doen. Daarnaast heeft de gemeente natuurlijk ook een belangrijke rol als het gaat om overlast in de wijk, onderhoud in de wijk of inrichting van de wijk. Zij zijn te allen tijde de partij voor ons als inwoners om mee in gesprek te gaan als je iets bespreekbaar wil maken. Het bestuur kan hierin soms ondersteunend zijn, maar is nooit uitvoerend of eindverantwoordelijk. 
 
Op 25 september staat tijdens Burendag eindelijk onze BBQ weer op de agenda. Laten we dan ook hopen dan de nazomer nog even aanhoudt. Tijdens de Rabo ClubSupport van oktober willen we ons inzetten voor het opknappen van de Avonturentuin en kijken we in het najaar uit naar de diverse activiteiten voor jong en oud die nog op de planning staan.
Al met al een hoop mooie dingen om naar uit te kijken richting het 10-jarig bestaan van onze mooie buurtvereniging.
 
Tot op de BBQ!
 
Bestuur BV In d'n Hof
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven

Over ons

In d'n Hof - een Schaijkse buurtvereniging

De wijk Akkerwinde II bestaat uit zo'n 150 huizen in de straten Hofse Hoeve, Mackenhof, Morijnenhof, De Korte Louwstraat, gedeelte Akkerwinde, Broodakker en Ekstershoef. In deze jonge wijk, gelegen in het zuiden van Schaijk, is op 1 november 2012 buurtvereniging In d'n Hof opgericht.

Sponsor

Contact

Buurtvereniging In d'n Hof - Een Schaijkse buurt; een actieve vereniging!

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Volg onze Facebookgroep!
Twitter Of volg ons op Twitter!

Inloggen of Registreren